Konferenzbeiträge

Fleischer, J. & Wanckel, C. (2020): Too many strings attached? The detrimental effects of social media stress on creativity in policymaking, Conference Track: PSG VI: Governance of Public Sector Organizations, Vortrag auf der EGPA Annual Conference (E-Conference), 13. – 14. September 2020.

Fleischer, J. & Wanckel, C. (2020): Policy Labs as Arenas for Boundary Spanning-Evidence from the Digital Transformation in Germany, Vortrag auf der ECPR General Conference Online, Virtual Event, 24.- 28 August 2020.

Wanckel, C. (2020): Building capacities for policy analytics in public administration. A case study on the use of predictive analytics for early crisis detection within the German Federal Government, Vortrag bei der 13. Jahrestagung des Forum Junge Staats-, Verwaltungs- und Policy-Forschung (FoJuS) „Zukunft der Verwaltung, Verwaltung der Zukunft“, Helmut-Schmidt-Universität Hamburg,  27. und 28. Februar 2020, Hamburg.

Pruin, A. (2020): eParticipation as Myth and Ceremony? The Case of mein Berlin, Vortrag auf der 13. Jahrestagung des Forum Junge Staats-, Verwaltungs- und Policy-Forschung (FoJuS) „Zukunft der Verwaltung, Verwaltung der Zukunft“, Helmut-Schmidt-Universität Hamburg,  27. und 28. Februar 2020, Hamburg.

Workshops

(2020): Pruin, A.: „Erfolgsfaktoren kommunaler Online Beteiligung im europäischen Vergleich“. Quer*Z-Vernetzungstreffen: Partizipative Governance „Beteiligung in der Pandemie: E-Partizipation und Alternativen“, Deutsches Institut für Urbanistik, 15. Juli 2020.