Jewish Volunteers in the Spanish Civil War

Please join us for another installment of the Jewish Activism Reading Group - a showing of the film "Madrid Before Hanita: Jews from Palestine in the Spanish International Brigades" [Hebrew with English subtitles] (doc., 2006; dir. Eran Torbiner; 58 min.), followed by discussion.

Dr. Cynthia Gabbay (Researcher in Latin American Studies, Alexander von Humboldt Fellow, Freie University of Berlin) will lead and moderate the discussion (in English).

The screening will take place at the JVB - Jeneseits von Birkenstraße e.V.: Turmstraße 10, 10559, Berlin. Free Entry. Please rsvp at jassinfo@uni-potsdam.de. www.facebook.com/jewish-volunteers-in-the-spanish-civil-war

Gehalten von

Dr. Cynthia Gabbay

Jüdische Studien

26.11.2019, 18:30 Uhr
26.11.2019, 20:30 Uhr

This is the third installment of the Jewish Activism reading Group, a project of JASS - Jewish Activism Summer School. Under the auspices of The School of Jewish Theology - Universität Potsdam.

JVB - Jeneseits von Birkenstraß e.V.
Turmstraße 10

Nimrod Baratz