Thomas Jefferson and Slavery: Reconsidering the "Progressive Patriarch" in German American Studies

Foto: Prof. Dr. Annette Gordon-Reed, Prof. Dr. Peter S. Onuf

This international and interdisciplinary symposium is designed to reconsider the place of Thomas Jefferson, slavery, and the American founding in German American Studies.

Annette Gordon-Reed (Harvard University) and Peter S. Onuf (University of Virginia) will discuss their new book, ‘Most Blessed of the Patriarchs’: Thomas Jefferson and the Empire of the Imagination, in conversation with Eva Boesenberg (Humboldt University of Berlin), Katja Sarkowsky (University of Augsburg), and Armin Mattes (University of Tübingen) as well as students and faculty of the University of Potsdam.

Gehalten von

Prof. Dr. Annette Gordon-Reed (Harvard University), Prof. Dr. Peter S. Onuf (University of Virginia)

Buchpräsentation

Allgemeine Hochschultermine