Prof. Dr. Kuno Schedler

Kuno Schedler is Professor for Business and Public Management at the University of St. Gallen, Switzerland. His research interests lie with managing public organizations with a special focus on multi-rationality of public organizations, strategic and financial management, and public sector reforms. He was editor of several journals such as the International Public Management Review. During his research and teaching career he has visited universities such as the Goldmann School of Public Policy in Berkeley, USA, the Harvard Kennedy School of Government, USA, as well as multiple other universities. He was a visiting professor for Financial Management at the University of Potsdam in 2001/02.