AHRI Conference 2019: "Human Rights and International Humanitarian Law: Challenges Ahead"

The Association of Human Rights Institutes (AHRI) is a network of 62 member institutions that carries out research and educational activities in the field of human rights.

The member institutions are from 33 different countries. AHRI’s objective is to bring together human rights researchers from across the disciplines, to facilitate the exchange of ideas and collaboration, and to promote research, education and discussion in the field of human rights. AHRI is supportive of PhD researchers and the facilitation of exchange between the different member institutions.

On 6 and 7 September 2019, the Human Rights Centre (MRZ) is hosting the annual AHRI conference at the University of Potsdam, Germany. The theme for this conference is „Human Rights and International Humanitarian Law: Challenges Ahead“.

Please click here to register for the Conference.

Ja , bis zum 31.07.2019

Konferenz