Variation and its limits from a diachronic perspective - 3. Summer School in Historical Syntax

The main aim is to bring together junior and senior researchers in the field of historical syntax in Germanic languages.

This year’s summer school will start with a two-day course on the structure of Yiddish by Neil G. Jacobs. The second part of the summer school will be a combination of talks given by experts in the field and by advanced Master and PhD students working on historical syntax of (a) Germanic language/s.

This year's senior researchers are: Thórhallur Eythórsson, University of Iceland/ Iceland Elly van Gelderen, Arizona State University/ U.S. Dagmar Haumann, University of Bergen/ Norway Neil G. Jacobs, Ohio State University/ U.S. Svetlana Petrova, Universität Wuppertal/ Germany Joel Wallenberg, Newcastle University/ UK.

Ja , bis zum 20.04.2018

Linguistik

27.06.2018, 09:00 Uhr
30.06.2018, 18:00 Uhr