PD Dr. phil. habil. Vladislava Maria Warditz

Sekretariat: Monika Kruschinski

Sprechzeiten in der vorlesungsfreien Zeit

Aktuelle Forschungsprojekte

• Heritage Language development and maintenance in school-age children in different contact situations: Evidence from heritage speakers in Sweden, Germany, Cyprus, Israel and Estonia, in Zusammenarbeit mit: Dr. Ringblom (University of Stockholm), Dr. Meyr (Technion, Haifa), Prof. Dr. Zabrodskaja (Tallinn University), Dr. Karpava (University of Central Lancashire), Prof. Dr. Dobrova (Herzen State University, S.-Petersburg)
  • Русский язык за пределами России (= Russian Language Abroad), Leitung: Prof. Dr. Boris Norman (Universität Minsk)/ Prof. Dr. Holger Kuße (TU Dresden)
  • Migration and Translation, in Zusammenarbeit mit Prof. Dr. Wim Coudenys (Universität Leeuwen)