The Field of European Economic Governance and Austerity Policies (2010-2015)

This guest lecture will be given within the frame of the Summer School on Geometric Data Analysis in the Study of Transnational Fields and Global Organization hosted by Prof. Dr. Valeska Korff, Dr. Christian Schmidt-Wellenburg and WIPCAD doctoral fellow Diane Bombart at the University of Potsdam.

This one-week workshop is to equip PhD students and postdoctoral researchers in the social sciences with the methodological and technical skills needed to apply GDA in their research projects. Besides statistics lectures all participating guest researchers will give sociology lectures covering issues from Bordieu’s notion of field to populism and social structure in Europe. The sociology lectures are open to all interested researchers.

Gehalten von

Prof. Dr. Frédéric Lebaron